11 Temmuz 2007

Vişnelik havuz

Yaz gelmiş, hatta neredeyse yazın ortası gelmiş. Şehirde bir kuraklık, bir sıcak. Nefes almak mümkün değil, gece uyumak mümkün değil. Tatil? Tatil uzak bir hayal gibi geliyor neredeyse. İzin, yolculuk, vakit, bütçe, yer, ulaşım ayarlamak gerekli. Bir de Temmuzun tam 22 sine denk getirilmiş bir seçim heyecanı. Oy vermek bir vatandaşlık görevidir diye, beklemek lazım demişiz. Eh, bu durumda bizim yapabileceğimiz ne kalıyor geriye? Kendimizi rüzgarlı yerlere atmak, bir su parçası aramak tek çözüm. Yani havuzlar. Yüzmek biraz iyi gelir, evet kendimize geliriz. Bakıyorum ve Vişnelik havuzunu geliyor aklıma. Arkası kampüs, önü Ankara manzarası. Küçük ama rahat. Yolu uzun ama gördüğünüz manzara için değiyor. Serinlemek, nefes alabilmek için küçük bir mola veriyoruz...

8 yorum:

daphnevega dedi ki...

merhaba!
Benim de ne zamandır aklımda burası. Mezunlaer Derneğine üye olmak gerekiyor mu acaba havuzdan faydalanmak için? Ben bir türlü halledemedim o üyelik işini..

Adsız dedi ki...

Valla bravo kardeş size. Biz İstanbulda üşeniyoruz havuza gitmeye.Teyzemde geçen gün havuzdayım dedi şok oldum oda Çayyolunda yaşıyor. Bu arada acayip komik bir link yolluyorum bak ve gül. İstanbul Caddebostan Plajı

http://www.edasuner.com/caddebostan-plajindan-cektiklerim/

gezicini dedi ki...

sevgili ayse,
bildigim kadarıyla üyelik gerekiyor. hafta içi günlük 10 YTL, haftasonu günlük 20 YTL. ayrıca sezonluk üyelikler de var. biraz yolu sapa ama yer güzel. umarım orada görüşürüz!
sevgiler

sevgili edasuner,
Çayyolu tarafında Mesa tesislerinin de havuzu varmış, bildiğim kadarıyla. biz denizi ancak hayal edebiliyoruz burada. ben şimdi plaja bakmaya geliyorum.
sevgiler
gorki

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
mrl's page dedi ki...

Merhaba,
Hemencik iade-i ziyarete geldim :)

Ben Ankara'ya sadece 2 defa geldim.Adakule'ye çıktığımda gözüm nasıl deniz aradı anlatamam :)
Birde akşam güneş gidince havanın buzzz gibi olduğunu hatırlıyorum...

Selamlar İstanbul'dan
~mrl~

gezicini dedi ki...

sevgili mrl
hoşgeldin,sefalar getirdin :-) bugünlerde buralarda geceleri de acayip sıcak, insan nasıl uyuyacagını bilemiyor.
buradan sevgiler
gorki

cekirdeksizuzum dedi ki...

Merhaba,
Ben az önce vişnelik tesislerini aradım ve üye olmadan girip giremeyeceğimizi sordum. Üye olmamız ya da üye biriyle girmemiz gerektiğini söylediler. Ben şansımı zorlayarak üye birinin kartıyla gelsek olmaz mı diye sordum. Havuzun durumuna göre alabileceklerini söylediler:)
Önümüzdeki hafta içinde izinli olucam ve ne yazık ki Ankara'dayım, dolayısıyla havuz arayışı içindeyim.
Amma uzun bir yorum oldu:)Bitireyim artık.
sevgiler...

gezicini dedi ki...

sevgili Özlem,
ben de devamlı olarak deniz özlemi içerisindeyim, havuzlara bakarak kendimi avutuyorum işte :-(
haftaya belki kartla gireriz, haberleşelim, olur mu?
sevgiler
gorki