9 Mayıs 2007

İnkumu

Bartın'ın plajı, veya İnkumu. Bartına'a sadece 15 km uzaklıkta. Amasra'ya son yıllarda verilen önem, İnkumu'ndan esirgeniyor sanki. Aslında öyle güzel kumsalı var ki. Biz kışın oradaydık, yani upuzun bir plaj boyunca sessizlik. Derler ki, yazın tüm Bartın İnkumuna taşınırmış. Batı Karadeniz kıyılarına özel dağlar ve yeşil ormanlar içinde alabildiğine güzellikte deniz. Yazın değilse bile bahar günlerinde gitmek, dolaşmak, uzun kumsalda (nerdeyse 3km) yürüyüş yapmak bana iyi gelir, ruhuma iyi gelir :-)

4 yorum:

Alp ve Ege'nin Annesi dedi ki...

Cano'dan dogru tikladim, birden hayatimda (Cocukluk ve gencligimde) cok buyuk anlami olan ve artik adimimi atmadigim yeri görunce yorum birakmadan gecemezdim... Isvec'ten cok selam...

gezicini dedi ki...

sevgili Alp&Ege'nin annesi. ben oraları çocukken görmüştüm, yıllar sonra bu sene yine görmek kısmetmiş. umarım siz de yine gider, özlem giderirsiniz :-)
İsveç'e sevgiler...
gorki

Filiz Morkoç dedi ki...

Merhaba, şimdi ben bu iğrenç klavye sesleri arasında saatin beşbuçuk olmasını beklerken, sen o sahil resmiyle kalan saatlerimi hepten geçmez yaptın ama:-) Kendimi o sahilde yalın ayak, pantolonun paçaları kıvrılmış bir şekilde O.nunla beraber yürürken hayal ediyorum... Kelimenin tam anlamıyla misssler gibi... Sağol varol..Filiz.

gezicini dedi ki...

sevgili Filiz,
ben de bazen deniz kenarında olduğumu hayal ediyorum, ama burada nerdee...
görüşmek üzere..
sevgiler :-)
gorki