30 Aralık 2011

Tadım Pizza

Ankara'lı olanların veya yolu Ankara'dan geçenlerin duyduğu bildiği yerlerden biri de Tadım Pizza. Bu resmi görünce ne ilgisi var Tadım Pizza ile diyebilirsiniz. Turan Güneş Bulvarı üzerinde, hani çıkarken sol tarafta yeni bir Tadım Pizza açıldı. Restoran değil de, Tadım Express formatında. Ben de ne var ne yok diye uğradım, bana açılışa özel hazırladıkları Çikolatalı Parfe ikram ettiler. Tam da yarısına gelmişken fotoğrafını çekmeyi akıl edebildim! Gayet başarılı buldum parfeyi .Bir sonraki postlardan birinin konusu da Tadım Pizza pizzaları üzerine olsun. Benim Ankara için kişisel tercihim her zaman Tadım Pizza. Kalbim Ege'de veya Türk Gerçeği gibi klasik pizzaların yanında artık  7 Tahıllı Diyet pizzalar da bulmak mümkün. Tabii  Lazanya Bolognese veya Fırında Köfte Graten de yiyebilirsiniz.

Yeni yılda herkese sağlıklı, ağız tadımızın bozulmadığı, güzel ve bereketli günler diliyorum ! Sevgiler ...

Tadım Pizza Turan Güneş.  Turan Güneş Bulvarı, No. 11, Çankaya. Telefon. 438 0999

4 yorum:

B'r'cm'marinmabed' dedi ki...

Bak şimdi hasta hasta canım Domates corbası istediii, çok güzel olur Tadımdaki de...

gezicini dedi ki...

aa çok geçmiş olsun ! iyi olunca mutlaka birlikte gidelim, olur mu?
sevgiler
gorki
not. domates çorbası da iyidir.

hindiba dedi ki...

Daha bir iki gün önce düsündüm Tadim Pizza'yi. Böyle ben cok yaslanmisim da, eskiii bir seyleri animsar gibi :) Demek hala var ve hatta yeni subeleri aciliyor :) Nasil da denk geldi bu yazi simdi :))

gezicini dedi ki...

hindiba hoşgelmişin,
ben eskilerde uzun zaman kalıyorum. ne zaman eski tadı bulamıyorum, ayrılıyorum oradan. Tadım halen eski tadını veriyor bana. Şubelere göre farklı olsa da yine iyi.
geliyorum mutlaka Tadıma, bir de Tunalı'ya uğramam lazım.
yine görüşelim.
sevgiler
gorki