27 Ocak 2011

Mudo Cafe Panora

Mudo Cafe Panora. Mudo mağazasının içinde, üst katında.Yerleşimi güzel, konumu itibarıyla manzaraya hakim. Bir alt kattaki Cafe Crown  kapanmış. Alternatif olur diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Yılbaşından bir kaç gün önce arkadaşlarla birlikte gittik. Daha etkileyici bir yer bekliyordum. Küçük  bir cafe. Tatlıları, sandviçleri, çay ve kahve çeşitleri var. Tatlı olarak seçtiğimiz muz split başarısız. Üzerine bol dondurma konularak servis edilmiş. Fiyatlar pahalı. Mudo içerisinde olunca daha pahalı olması gerekiyor herhalde. Kahve ve çay çeşitleri çok. Mudo girişinde ilan edildiğine göre, ev yemekleri de var. Ama biz denemedik. Çocuklu aile olarak gidilirse etrafta çocukları oyalayacak çok çeşitli eşyalar var. Etrafı seyretmesi güzel :-)
Sanırım Tunalı'daki Cafe des cafes ve Hok's ile bir ilişkileri var. Benim için tatmin edici bir deneyim olmadı. Yerinin çok güzel olması dışında cazip bir yönü yok. Yine de çay ve kahve çeşitlerini denemek isteyebilirsiniz...

2 yorum:

Deniz dedi ki...

Eminim güzeldir. Biz de denemek istemiş ama merdivenden koca bebek arabalarını çıkaramamıştık. Buradan sana sorayım, asansörü var mıydı diye :)

gezicini dedi ki...

boşver kardeş, ben gittim, sen gitme!