4 Haziran 2009

Big Chefs Çukurambar


Eski Cafemiz sahipleri ayrılmışlar, daha sonra biri Big Chefs adıyla yeni restaurant-cafeler açmış. Ben sadece Çukurambar şubesini biliyorum, ayrıca Filistin Sokak, Minasera ve Antares şubeleri var. Açıkça söylemek gerekirse beklentilerim fazlaydı, aradıklarımı bulamadım. Eşim ve oğlumla birlikte ailece gittik, evlilik yıldönümüzü kutlamak için akşam rezervasyon yaptırdık. Menüleri geniş, kahvaltılardan başlayarak pizza, makarnalar, risottolar ve tatlılar var. Çukurambar şubesinde içki yok. Ben dana etli fajita, eşim de risotto yedi. İki porsiyon da dışarda yapılanlardan çok farklı ve özel değildi. Evlilik yıldönümümüz için özel bir minik pasta yedik, onu da beğenmedim. Böyle sıradan tatlar için fiyat çok çok fazla. Servis de sıradan.
Bebek ve çocukla gidenler için özel notlar. Alt katta sigara içilmiyor. Üst kata bebek pusetinizle merdivenlerden tırmanmak zorundasınız. Sigarasız olan alt kat çocuklar için soğuk. Ayrıca üst katta bebek bakım odası var diye güvenmeyin, aslında oda boş. Sadece bir sandalye ve iki mama sandalyesi var. Sonuç olarak bir daha gitmem, tavsiye de etmem.
Not. resimler gece çekildi, fotoğraf kalitesi yetersiz, yine de eklemek istedim.

8 yorum:

Burcu dedi ki...

Biz de yeni açıldığı zamanlarda gidip Ardayla rezil rüsva olmuştuk.. Ayrıca o kadar para bayılıp damak tadıma hiç de uymayan bir yemek yemiştik..Konsept oarak ilginç, hoş bir yer ama bebekli aileler için bence de uygun değil...

Adsız dedi ki...

Ankara'da yaşayan, oğlunun adı Yiğit olan, gezmeyi, güzel vakit geçirmeyi seven birisi daha... Sizi bulduğuma çok sevindim. Diğer bloglarınızı da çok sevdim.
Sevgilerimle...

GÜLÜMSE dedi ki...

merhaba,bu satırları şimdi okuduguma memnun oldum..daha önce 2 kez mınaseradaki subelerine gitmiştim,memnunda kalmıştım,ancak fiatlar gercekten pahalı..istanbuldan gelen çok sevdigimiz arkadaşımı, çoluk çocuk oraya götürmeyi planlamıştım..çocuklarda 2.5 aylık-11 yaş arası degişen yaşlarda..yorumlarınızı okumam beni hayalkırıklıgından şimdiden kurtardı..teşekkürler..

gezicini dedi ki...

sevgili Burcu,
ben bir daha kesinlikle gitmem. çocukla gidilebilecek daha uygun fiyatlı çoook yer var. ayrıca işletme sahibi de dahil ilgisiz.
biz başka yerlere gidelim.
sevgiler
gorki

sevgili pınar,
öncelikle hoşgeldiniz. sizin de Yiğit oğlunuz var demek, ne güzel. sizi de ziyaret ediyorum hemen. yine bekleriz.
sevgiler
gorki

sevgili gülümse,
iki kişi için ödediğimiz fiyata ben inanamadım. ne yedik ki?? çocukla gidilecek yer değil bence.
ilginize teşekkürler.
sevgiler
gorki

Adsız dedi ki...

sevgili arkadaşlar yaptığınız yorumlara ben katılmıyorum biz minasera'daki şubeye gitmiştik gereğinden fazla ilgi ve alaka gördük beğendiğimiz bi mekan teşekkürler .... ayrıca yemekler mükemmel.

gezicini dedi ki...

sevgili adsız,
siz kimsiniz? adınızı da bırakın bir zahmet...
yazıda 'çukurambar' yazıyor değil mi?
siz beğendiniz diye ben beğenmek zorunda mıyım??
gorki

Tayfur salatan dedi ki...

Sen beğenmedin diye sevenlerinde beğenmeyeceği anlamına gelmez. Sen hep bardağın boş tarafından bakmışsın birazda dolu tarafından bakmanı tavsiye ederim. Seni dinleyip ciddiye alan çok kişi var objektif ve doğru olmanı tavsiye ederim. Benimde iki çocoğum var ve çok memnun kalıyorum. Personeli çok ilgili alakalı bazen çocuklarımızla personelin ilgilenip bizi büyük bir ızdıraptan kurtardıklarını bilirim. Bilirsiniz iki çocukla nasıl olduğunu yemek yemenin biz seni ciddiye alıp dinleyen birileri(eşim ve ben) olarak bigchefs cukurambar hakkındaki yorumuna katılmıyorum.

gezicini dedi ki...

sn. tayfur salatan,
bu şekilde yorum bırakan birini ben hiç ciddiye alamıyorum. cevap yazmayı gereksiz buluyorum.