14 Aralık 2009

Kahve Dünyası


Yerli bir kahve ve kahve-evlerinin markası Kahve Dünyası. Ben Ankara eski Köroğlu (yeni Uğur Mumcu) caddesi üzerindeki ve 365 Alışveriş Merkezi içindeki şubelerini biliyorum. Sıcak ve soğuk kahveler, filtre kahve, Türk kahvesi gibi çeşitlerin yanında kışın sıcak çikolata , yazın da nane limonlu frozen çok güzel. Damla sakızlı Türk kahvesi hem içebilir, hem de taze çekilmiş kahve olarak satın alınabilirsiniz. Kahve Dünyasında ayrıca çok çeşitli çikolata çeşitleri var. Kahve siparişinizin yanında mini bir kasede drajeler getiriliyor. Bayram ve yılbaşı zamanlarında güzel kutularda madlen çikolata bulunuyor. Ayrıca yine kahvenin yanında getirilen kaşık çikolatayı da çok seviyorum. Fiyatlar diğer kahve zincirlerine göre çok daha makul. 
not. 365 AVM içindeki Kahve Dünyasında servis problemi var. Cadde üzerindeki mağaza ise hem yer olarak avantajlı, hem de servis çok iyi !

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben 365 AVM'deki Kahve Dünyasına gidiyorum, damla sakızlı Türk Kahvesini çok seviyorum, bir de kahveli lokumlarını. Herhalde sakin saatlerde gittim ki servis problemi yaşamadım ama olabilir.
Sevgilerimle...

gezicini dedi ki...

bir gün buluşalım birlikte gidelim, nasıl olur?
sevgiler
gorki

ZencefilliÇörek dedi ki...

resmi gorunce en son ne zaman gitmistim diye dusundum :))

gezicini dedi ki...

sevgili zencefilli çörek,
bir dahaki sefere haber verin, birlikte gidelim!
sevgiler
gorki

Hülya dedi ki...

Ben de 365 'dekini keşfettiğimde çeşitlere bayılıp çok sevmiştim...
Eşimse ismi Türkçe olduğu için tercih ediyor.
Sevgiler

gezicini dedi ki...

sevgili Hülya
ben de yerli malı diye özellikle tercih ediyorum. çikolata çeşitleri de güzel.
teşekkürler!
sevgiler
gorki

Damla T. dedi ki...

Kahve Dünyası ilk açıldığında çok sevinmiştim. Gerçekten, çok ferah bir ortamı var. Yalnız, kısa bir süre önce 365'dekinden de, Uğur Mumcu'dakinden de servis problemleri yüzünden koptum. Ama hâlâ evde yapmak üzere, orta çekilmiş Türk kahvesi ile damla sakızlı kahvelerini alıyorum.

gezicini dedi ki...

sevgili damla,
nedense özellikle 365'te tuhaf bir servis problemi var. anlaşılır gibi değil. insan bunalıyor orada.
bence de kahveleri çok güzel.
sevgiler
gorki