26 Temmuz 2009

İncek Tadım Pizza

Ankara'da oturanlar İncek ve civarını bilirler. Yine Ankara'lı olanlar Tadım Pizza'yı da bilirler. Benim bildiğim en eski pizzacıdır. İyidir, ürünleri kalitelidir, fiyatları çok uygundur. Bir zamanlar Tunalı Tadım Pizzaya giderdik, açık büfe salataları çok iyiydi, pizza ve salata yerdik afiyetle. Sonra Armada, Bahçelievler, Farabi, Yıldız şubelerine giderdik. Son zamanlarda ise İncek yolundaki Tadım Pizza favorilerimden. Bahçe içinde 3 katlı bir villa.Yazın açık havada pizza yemek çok keyifli. tadı her zaman aynı, hiç değişmedi. Özellikle ince hamurlu Türk gerçeği pizzası nefis. Domates çorbası ise bir klasik. Yemeğinizi irmikli puding ile bitirmenizi tavsiye ederim, hem hafif hem de çok lezzetli.
Not. Çocuklar için mama sandalyeleri var, bebek bakım odası yok. Yazın bahçesi çocuklar için uygun. Çocuklar için köfte ve makarna gibi seçenekleri de var.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

İncek tarafını çok iyi bilmiyorum, nedense o tarafı daha az tercih ediyorum. Tadım Pizza'yı biz de çok seviyoruz, özellikle benim mantarlı pizzası bir de Kalbim Ege'de pizzası favorimdir. En sık Yıldız ve Farabi şubelerine gidiyoruz. Burayı da en kısa zamanda ziyaret etmeli..
Sevgilerimle....

gezicini dedi ki...

sevgili pınar,
geç olsun güç olmasın diyerek cevabımı yazabiliyorum, kusura bakma lütfen. bu aralar tadım pizzaya kızgınım, ramazan boyunca düzgün çorba bulamadım. bir de çocuklara uygun pek birşey yok. makarna desen 20 dakikada ancak geliyor, vs vs. yine de severim kendilerini.
yorumun için teşekkürler...
gorki

sevdamavisi dedi ki...

İyi bayramlar canım.

Nazkız dedi ki...

Gençliğimizn mekanıdır Tadım Pizza, iyi ki hatırlattın, bir de kocişkomla gidip bir nostalji yapalım :-)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Ankara Tadim Pizza'siz olma dimi:). Universiteyken Tunali'daki yeri ugrak adresimizdi..

Sitesiniz Ankara anilarimi canlandirdi, iyi ki yaziyorsunuz!

Hülya dedi ki...

Bizim evde de Tadım Pizza sevilir ne Dominos ne Pizza Hut...

gezicini dedi ki...

sevgili anne,
Ankara Tadım Pizza olmadan olmaz. ben de ODTÜ yıllarımda devamlı Tunalı'da idim. geçti gitti güzelim yıllar.
sevgiler

sevgili Hülya,
diğer pizzacılarla hiç işim olmaz ki.
sadece Tadım bence.
sağolasın
gorki

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
filiz dedi ki...

Ankara,Tadım Pizza'sız olmaz evet ama İncek Tadım Pizza olmadan hiç olmaz...Tadım Pizza'nın hemen hemen bütün şubelerine gittik ama İncek Tadım Pizza'daki ilgi alaka sıcaklık bi başka...Biz eşimle haftanın birkaç akşamı şehrin yoğunluğundan kaçıp İNCEK TADIMDA şarap içmeyi neredeyse adet haline getirdik.(kar yağarken cam kenarında mutlak tavsiye ederim aşk gibi yani:)