15 Aralık 2008

365 Alışveriş Merkezi

Reklam yapmak değil niyetim. Sadece Çankaya bölgesinde , özellikle çocukla gidilebilecek en uygun yerleri araştırmak. Yıldız, Çankaya, Birlik civarında en uygun yer küçük ve kullanışlı 365 Alışveriş Merkezi. Fazla mağaza yok ama üst kat fast food katı aydınlık ve güneşli. Benim sevdiğim yerler Kahve Dünyası, Tchibo, Çilli, Reno , Boyner Evde , Electroworld ve SMYK mağazaları. Çocuklar için oyuncak yerleri ve tren var. Hafta içinde en üst katta müzik programları oluyor. Biz geçen hafta yılbaşı ağaçları ve süslerini de gördük, hoşumuza gitti. Fazla beklenti olmadan, kısa bir gezinti yapmak isteyenler için bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.

10 yorum:

Oz dedi ki...

Bebekli bir arkadaşım şimdiden bebek bakım odası bulunan alışveriş merkezlerine göz gezdirmemi söylemişti:) Gerçekten de bebekliler için dışarıda yemek yenecek ya da gezilecek yerler o kadar az ki... Önerilere açığım:)

Sevgiler!

gezicini dedi ki...

aa haklısın hemen ekliyorum bak :
bebek bakım odası en üst katta ve sadece bir tane. içinde sıcak su, kagıt ve istersen bez de var..
dısarıya bu gözle bakmak lazım...
sevgiler
gorki

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

ay siz büyüdünüz de dışarıda trenlere mi biniyorsunuz ,maşallah :)
öbür tarafa bakayım var mı son hali ,ne kadar büyümüş bu genç adam ....

gezicini dedi ki...

sevgili perili köşk,
yok biz daha trene binecek kadar büyümedik. sadece seyrediyoruz . seneye artık belki, kısmet...
sevgiler
gorki

defneyleyasamak dedi ki...

piştiii :)

gezicini dedi ki...

evet, biliyordum zatenn :-)

Lapis lazuli dedi ki...

Gelmissin cok sevindim, mutlulukla buyutun bebeginizi...

Basak dedi ki...

Sevgili Gezicini;
O mahallede oturduğum için açıldığı andan itibaren hayatımızı kolaylaştırdı 365. AVM kültüründen nefret ettim zaman içinde, fakat 365'de klasik AVM havası yok, belki de bulunduğu semt nedeniyle az ve öz insan gelmekte. Acil ihtiyaçların hepsini şehrin çılgın trafiğine, kalabalığına karışmadan gidermek güzel.

:)den dedi ki...

Biz de uğruyoruz oraya bazen. Kalabalık olmadığı için rahatça dolaşabiliyorsunuz. Bir de Kahve Dünyası var ya orada, sırf onun için bile gidilebilir:)

gezicini dedi ki...

sevgili lapis lazuli,
sevgili başak,
sevgili :)den,
bıraktığınız yorumlar için teşekkür ederim. 10 aylık bebğimle uğraşırken çok da fazla dolaşamıyorum. en kısa zamanda yeni yazılarda buluşmak üzere.hemen size ziyarete geliyorum.
sevgiler
gorki