15 Şubat 2008

Modern Sabahlar

Beni daha önce sevgili blog arkadaşım yaban sobelemişti. Blog arkadaşlarından neler öğrendim? Herşeyden önce hiç tanımadığım insanlardan yardım, destek ve sevgi görebileceğimi öğrendim. İnsanların farklı sorunları ve sevinçlerini paylaşmayı öğrendim. İnternetin çok farklı amaçlarla kullanılabileceğini, karşılıklı bilgi alışverişinin ne kadar önemli olduğunu da böyle öğrendim.

Sevgili yaban senin sayende, öncelikle arkadaşlığın güzelliğini yaşadım, sonra da biraz olsun sebze yemekleri konusunda da bilgi kazandım! Ben yemek yapma konusunda son derece ilgisiz ve bilgisizim. Ne yaparsam yapayım annemin yemekleri gibi ol-mu-yor... Uğraşmak ve çaba göstermek lazım biliyorum ama bende maalesef sabır yok ki!

Fotoğraftaki 3 kişi kim, bilir misiniz? Bir ipucu, Ankara ve sabah radyo programı desem? Evet evet, onlar yani Modern Sabahlar ekibi !!! Ege Kayacan, Fahir Öğünç ve Oktay Demirci, her sabah 07- 10.00 arasında Radyo ODTU 103.1 frekansında yayın yapıyorlar. Fotoğraf 14 Şubat Sevgililer gününde Oran Panora Alışveriş Merkezinden, ilgilenenlere bilgi.

10 yorum:

Deniz dedi ki...

Modern Sabahlar 3 yıldır sabahlarımı süsleyen, yolu çekilir kılan radyo programı :) Beyin fırtınası, kahkaha tufanı :) http://modernsabahlar.blogspot.com/ bu da benden olsun!

BeYHaN dedi ki...

antalyaya taşındığımdan beri çok özlüyorum onları. benim modern sabahlara bağlanma mazim 9 belki 10 yıllık. burda dinlenebilecek doğru düzgün bir kanal bile yok. :(

Nazkız dedi ki...

Harikasın Görkem ya, hani ben de yeni iş hayatımda 40 dakika yoldayım ya sabahları, daha bu sabah şöyle yeni bir frekans bulsam bir kanalım boş diye düşündüm biliyormusun???

Yarın ve her sabah 7.20-8.00 arası 103.1 deyim, sevgiler....

gezicini dedi ki...

sevgili deniz,
ben neredeyse 10 yıldır herhalde bu programı dinliyorum, öyle bir alışkanlık oldu işte :-)
sevgiler

sevgili beyhan,
bende de alışkanlık oldu, dinlemediğim zamanlarda birşeyler eksik gibi hissediyorum, belki sen de internetten podcast leri dinleyebilirsin?
sevgiler

sevgili nazkız,
of yol demek 40 dakika sürüyor, uzakmış yahu. sabah erken saatte sadece Ege oluyor genelde, diğerleri daha geç geliyorlar. şiddetle tavsiye ederim!
sevgiler
gorki

Devletsah dedi ki...

Sabahları eşim cıngılını bağıttırarak beni yataktan kaldırıyor. Ben de hemen yataktan fırlıyorum. Çünkü cıngıl biter bitmez sesi kısıyor konuşulanları duyabilmek için hemen mutfakta bitiyorum...

Ara sıra Ankara'dan tanıdık sesleri de telefonla katıldıklarında duyuyorum. İşte o zaman keyfime diyecek olmuyor...

gezicini dedi ki...

sevgili devletşah,
ben de her sabah hemen koşarak radyoya gidiyorum, 103.1 devamlı çalıyor. enerjilerine bayılıyorum.
inşallah bir daha gelişine yine dinleriz, yine görüşürüz. seni özledim!
sevgiler
gorki

sunrise dedi ki...

Sevgili gezicini,
Ben de bu kadar uzakta olmama ragmen ilk defa(bloglar ciktigindan beri yani) kendimi memleketimde hissediyorum. O kadar yakinlasti ki uzaklar bu sayede, tanimadigim insanlarla arkadas olmak, dertleri paylasmak filan o kadar guzel ki.
Sen de iyi ki yazmaya baslamissin, biz de senden cok sey ogreniyoruz.
Ah o Ege'yi ne cok dinlerdim ben de, 10 yil filan once delisiydim. Trafik siktikca, yollar uzadikca en buyuk mutlulugumuz onu dinlemek olurdu.
Ben de simdi internetten dinlemeye calisacagim, icim ozlem doldu...

gezicini dedi ki...

sevgili sunrise(hatice)
inan ki burada olanlar da bize o kadar normal geliyor ki. sana boyle duygular yasatabildigim icin inan ki cok sevindim. ben de senelerdir dinliyorum ama ücünü birlikte ilk defa gördüm.
yakında yazılara ara verecegim, diger sitemde hamileligimle ilgili yazı ve resimlere devam etmeye calısacagım. insallah en kısa zamanda yine gorusmek üzere..
sevgilerimle
gorki

si-men dedi ki...

gorki ya
ben şimdi uzalardayım ya
sen bana bir söyleyiver bakalım
o şahane yerin sineması açıldı mı?
evime 10 dakika uzaklıkta olmasına hala inanamıyorum çok mutluyum,
bu arada dün bir case study içindeydi
amerikada "rainforest cafes" diye,
onun içinde bulunduğu mall dünyanın en büyüğüymüş içinde eğlence parkı filan, acaba diyorum panora da böyle bir projeden esinlenme mi?

gezicini dedi ki...

sevgili si-men
panora bana da cok yakın, eh soyle bir 15 dakikalık uzaklık. amma henuz sinemalardan haber yok. akvaryumlar var , simdilik onunla idare ediyoruz.
bir rivayete gore de bahceler agaclar filan da olacakmıs ama onu da goremedik. bakalım, kısmet yaza artık?
boyle bir projeden esinlenme olması cok mümkün, var bir tuhaflık burada diyorum ben de :-)
sevgiler
gorki