23 Kasım 2007

Tchibo

Alman Tchibo kahvelerini denediniz mi? Ankara'da açıldığını gördüğüm ilk günden beri izlemedeyim, önce AnkaMall, sonra CEPA, şimdi de Oran Sitesindeki yeni açılan Panora Alışveriş Merkezinin içinde Tchibo mağazalarının üçüncüsü açıldı. Ben de hemen etrafa bakıyorum neler var diye. Kahve bölümünde öğütülmüş kahve, çekirdek kahve, özel üretim kahveler ve espresso var. Benim tercihim ise güzelim cappuccino. Hımm, mis gibi kokuyor! Ayrıca mağazalarda her iki haftada bir değişen temalarla yeni ürünler satılıyor. Aklınıza gelebilecek her türlü ürün var, fiyatları da uygun. Benden tavsiye, uğramakta fayda var.
not. 28 Kasım 2007'de başlayan yeni tema Pistlerde1Numara, 12 Aralıktan itibaren ise YeniYılaKırmızı Merhaba!

13 yorum:

Zamandan Sızan dedi ki...

YURTDIŞINDA GÖRDÜĞÜMDEN BERİ MUTLAKA GELMELİ TÜRKİYEYE DİYE ARZULADIĞIM TCHIBO SONUNDA GELDİ..KAHVESİNDEN ÇOK SATTIĞI ÜRÜNLERİN PRATİKLİĞİ BENİ CEZBEDİYOR..

Nazkız dedi ki...

yaşamdan sızan kıymet'e katılıyorum, ben İstanbul yaşantımdan takibindeyim Tchibo'nun.. Gerek mutfak gerekse textil ürünleri şiddetle tavsiye olunur... Haa bir de yeni keşfettim, enfes çeşit sallama çayları da var...Darısı Ikea'nın başına, bekliyoruz dört gözle Ankara'ya:-)))

Nazkız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Nazkız dedi ki...

yine ben, yorumu silen benim, anlayamadığım bir şekilde duble çıktı yorumum??? Nasıl yani????

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

ah Ankara'ya en son yaz tatinde geldiğim için hala göremedim ve müthiş merak ediyorum özellikle sürekli değişen ürünlerini...

gezicini dedi ki...

sevgili kıymet,
ürünler de cok pratik ama ben yine de kahvesi daha iyi diyorum. hem kalitesi hem de fiyatı cok iyi. ürünleri de her zaman incelemek lazım, faydalı!

sevgili nazkiz,
sallama çayların farkında değilim, onlara da bakmak lazım, teşekkür ederim!

sevgili perili kosk,
iki haftada bir değişen ürünler için katalog çıkarıyorlar. http://www.mytchibo.blogspot.com/ adresini ziyaret edebilirsin, umarım işine yarar.

sevgiler
gorki

cekirdeksizuzum dedi ki...

ankamall e gittiğimde mutlaka uğrarım ben de. çok keyifli bir mağaza. içinde cafe olması da çok hoş...

gezicini dedi ki...

sevgili özlem,
ben de Almanya'da gördüğümden beri, merakla beklemekteydim. ah bir de IKEA gelse, ne güzel olur!
sevgiler
gorki

Adsız dedi ki...

lütfen kruvasan da alıp kahveye batırarak yiyin!

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Selam canim, gözlerime inanamadim, Tchibo magazalari Türkiye'de var mi? Burda (Almanya) da zaten yaygin da, birde ben de tutkunuyum bu her hafta degisen kampanyalarin. Ürünlerinin ismi TCM olmakla birlikte ayrica kalitelide.

Selam ve sevgilerimle..

gezicini dedi ki...

sevgili melike,
hımm onu da deneyelim!
sevgiler

sevgili kevser,
ben de ilk olarak Tchibo magazalarını Almanya'da gormustum. eh artık burada da var. kahvelerin, cayların yanında ürünlerin kalitesi de iyi.
sevgilerimle
gorki

si-men dedi ki...

ürünleriyle ilgili bir şey söylemeyi pek düşünmüyorum aslında
beni şok edebilen bir yanından bahsetmek istedim.
geçen günlerden birinde pazarlama ödevim için yabancı bir firma yapmam gerekiyordu. ben de ankarada yeni yeni boy gösteren ama uzun zamandan beri bildiğim tchbio hakkında bir şeyler yazmak istedim. yapmam gereken tek şey internet sitesinden misyon/vizyonuna bakmak ve bunun neden başarılı/başarısız olduğunu açıklamaktı
gelin görün ki şöyle bir sorunla karşılaştım: tchibo'nun misyonu yaklaşık olarak 1 sayfa. Normalde iki cümleyle izah edilmesi gereken kavram bunlarda dolu dolu 1 sayfaydı ve ben ödev konusu için başka bir şey yazmak zorunda kaldım. halbuki ne kadar da hevesliydim :/

gezicini dedi ki...

sevgili simen
umarım bu firma daha ayrıntılı bir site hazırlar, cok haklısın!
sevgiler
gorki